Indvielse: Ny park ved Frydenholm binder generationer sammen

I sidste uge blev den nye park ved plejecenteret Frydenholm indviet

Solen stod højt, da borgmester Jens Ive tirsdag 4. juni indviede Frydenholm Park i Holte.

Der er her tale om et nyt rekreativt område for Plejecenter Frydenholms brugere, beboere og pårørende og for den øvrige offentlighed i form af naboer og de nærliggende institutioner for børn og unge.

Ane Berg Frische, der er plejecenterleder på Frydenholm, bød velkommen til beboere, pårørende og andre gæster.

De kunne alle opleve den nye park, der består af en sø omkranset af en hovedsti, hvor der er mulighed for ophold og hvil undervejs.

Samtidig skaber en varieret beplantning forskellige sanselige oplevelser af dufte, farver, lys, skygge, lukkede og åbne rum. Stien er belyst med pullerter, så det også er sikkert og trygt at bruge parken i aftentimerne.

Det skriver Rudersdal Kommune i en pressemeddelelse.

Dobbelt fejring

Ved indvielsen fremhævede borgmesteren både ceremonien som en fejring af den nye Frydenholm Park og en afslutning på Frydenholms store anlægsproces, der startede tilbage i 2014 med det første spadestik.

Plejecenter Frydenholm står nu helt færdigt, og Parken forbinder de 59 plejeboliger, daghjemmene Frydenholm og Skovvang og bofællesskabet Æblehaven for borgere med demens, hvoraf sidstnævnte blev indviet i efteråret 2018.

Ideen til parken opstod undervejs i byggeprocessen. Her blev det klart, at parkområdet ved siden af byggeriet rummede særlige muligheder for at danne fælles rammer for at nyde naturen sammen eller hver for sig, og at parken kunne fungere som bindeled for det samlede Frydenholm.

Herefter afsatte kommunalbestyrelsen midler af til et selvstændigt projekt til at forbedre parken.

adk

Publiceret 09 June 2019 11:30

SENESTE TV