Oscar Danielson er et etableret navn både som forfatter og musiker og 22. april giver han koncert i Birkerød. Pressefoto
Oscar Danielson er et etableret navn både som forfatter og musiker og 22. april giver han koncert i Birkerød. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Oscar Danielson byder på svensk visepop i Mantzius

Birkerøds musiksted opfylder publikums-ønske med intim koncert 22. april

Den svenske sangskriver Oscar Danielson gæster 22. april MantziusLive i Birkerød i en intim solo-koncert efter ønske fra publikum.

“Vi lytter altid til feedback og forslag - og nogle gange går de endda i opfyldelse, hvis kortene ligger rigtigt,” udtaler kusntnerisk leder Mads Riishede i en pressemeddelelse fra MantziusLive.

Aktuel med nyt album

“Navnet Oscar Danielson vækker måske ikke genklang hos alle danskere, men det skal man ikke lade sig snyde af. Danielson har en loyal fanskare i Norden og et betydeligt værk bag sig. Han er også allerede udsolgt i Vega i København,” fortsætter han.

Oscar Danielson er med både et forfatterskab og en række albumudgivelser bag sig en svensk musiker med tyngde - og netop nu albumaktuel med 'Lovesongs'.

“Man kan vel bedst beskrive ham, som en visepop-musiker. Han er en kunstner, der vækker nærvær hos sine lyttere. Med sine tekster om livet og hverdagens små og store følelser, rammer han sit publikum i det genkendelige, og med sin musik åbner han op for flere lag. Vi glæder os meget til, at opleve ham live i en intim setting,” udtaler Mads Riishede.

Billetter 150 kr. på www.billetboxen.dk eller tlf. 7025 1625.jesl

Publiceret: 17. April 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere