Projektet skal skabe synlighed omkring de mange højdepunkter/bjerge, som RudersdalRuten byder på.
Projektet skal skabe synlighed omkring de mange højdepunkter/bjerge, som RudersdalRuten byder på.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Penge til Rudersdals bjerge

Nordea-fonden og Friluftsrådet støtter projekt, som skal skabe synlighed om smukke højdepunkter

I Rudersdals Kommunes 'Handleplan for RudersdalRutens Univers 2015-2017' finder man blandt andet projektet 'RudersdalBjerge', som tager udgangspunkt i en borger, som blev inspireret og fik en god ide på en af sine vandre- og stavgangsture på RudersdalRuten. Projektet går ud på at skabe synlighed omkring de højdepunkter, som RudersdalRutens Univers gemmer på.

“At projektet nu kan realiseres skyldes blandt andet, at der er søgt støtte hos forskellige fonde, og at RudersdalBjerge har fået 50.000 kr. fra Nordea-fonden og 106.500 kr. fra Friluftsrådet. Det er et rigtigt godt projekt, vi står med, så vi er stolte og glade,” udtaler formand for Kultur- og Fritidsudvalget Daniel E. Hansen (V) i en pressemeddelelse fra Rudersdal Kommune.

Formidlingen af dannelsen af landskabet vil ske gennem ti bjerge og otte bakker, både i skilteform og med udgangspunkt i Rudersdal Kommunes kultur- og oplevelseshjemmeside oplev.rudersdal.dk.

Første etape klar til marts

Der vil være formidlingsskilte på de punkter, der ligger på Rudersdal Kommunes arealer, og pæle med piktogrammer og henvisninger på de punkter, der enten er bakker eller er beliggende på Naturstyrelsens arealer. Første etape forventes åbnet marts 2018.

Se mere på www.rudersdalruten.dk.

jesl

Publiceret: 18. December 2017 10:47

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt