Ugens Buket:

Morten 'Manse' kan 'et eller andet'

Når Morten 'Manse' underviser i Zumba i Fitness World i Holte, så er der altid fuldt hus. Og det er fordi han 'kan noget særligt'

Af
Af Julie Bülow

Når Morten 'Manse' Rask Kristensen flere gange om ugen instruerer Zumba i Fitness World i Holte Midtpunkt, så er der sjældent en ledig plads på holdet. Og det handler ikke bare om Zumba, men netop om Mortens glade væsen. Derfor fik han en farverig overraskelsesbuket.
På et helt fuldt booket hold kom buket-indstilleren, Marianne Olsen, snigende ind fra døren bagerst i lokalet, Da Morten 'Manse' netop skulle til at samle holdets billetter ind.
"Øhhm.. Vi tager vist lige en pause allerede," lød det så fra zumbainstruktøren.

Inspirerende menneske

Den megen opmærksomhed og de smigrende ord, gjorde ham tydeligt utilpas.
"I får mig i hvert fald ikke til at græde," sagde han i et utvivlsom grødet stemmeleje, og satte blomsten ved siden af musikanlægget.
I indstillingen havde Marianne Olsen selv beskrevet, hvorfor lige Morten skulle have en blomst,
"Han er et helt fantastisk og inspirerende menneske der fylder salen hver gang. Vi er mange der føler os helt høje når vi har haft en time med ham og alle aldre er repræsenteret, mødre kommer med deres teenager piger, det er så fedt. Han har en hjemmeside hvor han informerer og inspirerer os til at møde op, vi skriver også sammen på hans side hvilket giver et godt sammenhold - og siden er for alle."

Venskab på holdet

Og for at forklare det endnu bedre, havde hun også sakset et indlæg fra Mortens hjemmeside, som en af holdets 'zumbasser' har skrevet.
“Manse, der gang på gang imponerer os med sine fede koreografier, højt tempo, energi og charme, ham kan jeg takke meget for at kunne holde mit konditionstallet oppe, og føle mig ovenpå og sprængfyldt med energi. Der er bare ingen som Manse. Hvad jeg ellers møder på holdet er masser af kærlighed og venskab fra folk i alle aldre, og fra dem jeg ikke kender så godt, altid smilende ansigter!'”
Sådan havde en af holdets deltagere skrevet på Mortens hjemmeside.
En af fitnesscentrets medarbejdere kiggede ind, da blomsten skulle overrækkes. Hun fortalte, at der ér noget særligt med Morten.
"Altså han kan et og andet. De andre zumbahold kører med ledige pladser, men Mortens hold er altid fulde. Der er plads til 65 på holdene, og forleden var der 67 yderligere på venteliste til hans time. Han kan noget, ham Morten," fortalte hun.

Publiceret 09 March 2017 11:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Rudersdal Avis
SENESTE TV