Så er der liv i Projekt Hus

Der er lagt op til en hel lørdag i retro-festens navn, når gamle birkerødder byder inden for på Mantzius til en Projekt Hus-revival, der gerne skal være startskuddet til mere

Repeatles opstod i sin tid på baggrund af et mord: Mordet på John Lennon den 8. december 1980.
Siden er det blevet til hundredevis af koncerter rundt om i Danmark og Europa, men nu handler det om Projekt Hus og fest på Mantziusgården.Her har beatles-kopisterne rekorden for fleste solgte billetter, nemlig 1.000 fordelt på to dage i 1998, hvor det daværende band fremførte The Beatles legendariske 'White Album'.
Et af de oprindelige bandmedlemmer tilbage, Asger Ahn er stadig med på keyboards. De øvrige: Peter Smith, Brian Jensen, Robert Mulder og Allan Bode har alle været med gennem de sidste 11 år.

Husfest

Til koncerten ved den store Projekt Hus-fest, der finder sted 29. april, kan publikum forvente at blive forkælet med Sgt. Pepperalbummet 'Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band', som fylder 50 i år, samt en stribe af de mest elskede Beatlessange. Og der bliver kæmpe fest og knald på
Projekt Hus-festen 29. april Mantziusgaarden har udover beatles musik massar at byde på. The Roadsters spiller, Brdr. Bjerregaard giver gas og det unge lokalforankrede orkester Bohr ligeså. De yngre kan opleve Cirkus 3 i original besætning, ligesom der også er fællesspisning og meget mere.
Billetterne koster 220 kr og kan fås via billetboxen.dk

Fotograf Kirstine Ploug, Ploug-Fotografi

Fotograf Kirstine Ploug, Ploug-Fotografi

Publiceret 27 April 2017 11:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV