Debat:

Baghaveprovokatørerne bør komme til fornuft

Hans Christensen Skovly Mark 29 2840 Holte

Det er utroligt, at kommunalpolitikerne endnu ikke er kommet til fornuft. Enhver professionel beslutningstager ville for længst have indset, at opførelse af et plejehjem på 'De Røde Baner' er en tåbelig ide med meget støj fra Skovlyskolen, fuldstændige umulige til- og frakørselsforhold fra Borgmester Schneidersvej og meget store gener for beboerne i området.
Når professionelle beslutningstagere går i gang med et projekt, så starter de ikke med at vurdere én løsningsmulighed.
Nej, de indsamler så mange muligheder som muligt, derefter gennemgår de hver enkelt forslag med alle positive og negative forhold. Til sidst udvælger man de bedste og afvejer, hvilken løsning er den bedste, og det er den, der derefter bliver vurderet og udviklet indtil, man har nået det optimale resultat.
De nuværende kommunalbestyrelsesmedlemmer har meget at lære, og man må håbe, at der til næste kommunalvalg kommer mange nye og kompetente medlemmer. Det har borgerne i Rudersdal virkelig brug for.
I baghavepolitikerens indlæg 25. juli er der noget, der ikke stemmer. Det billede, der illustrerer artiklen, er ikke Skovlyskolens røde baner, men det tredje af mine tidligere forslag – Øverødvej, Gl Holtetoften og Helsingør Motorvejen.
Hvis det er det røde område op mod motorvejen, man nu mener, er det bedst egnede, så må man melde klart ud.
Havde sommeren i år været varmere, ville jeg have sagt, at det nu rabler for kommunalpolitikerne, men det kan være, at de nu lige før valget er udslidte eller lider af metaltræthed, eller ønsker de i virkeligheden at genere borgerne mest muligt?
Lad os håbe, at vælgerne ved det kommende kommunalvalg får valgt nye friske og kompetente beslutningstagere uanset partifarve. Det fortjener kommunens borgere.

Publiceret 05 August 2017 10:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV