LA:

Vi var ikke inviteret

“Og uden skattelettelser er vi ikke med”

Af
Thomas Schiermacher

Budgettet er lagt. Og sidste år stillede Liberal Alliances vikar i kommunalbestyrelsen sig bag forliget. Det var Jesper Winther Andersen, der under forhandlingerne vikarierede for Elisabeth Ildal. Men da vikariatet sluttede, trak Ildal LA ud af aftalen. det vakte furore.
I år er Liberal Alliance ikke med i budgetforliget. Forhandlingerne er ført uden dem.
“Igen er der ingen lettelser i skatter og grundskyldspromillen. Det er nok årsagen til, at Liberal Alliance ikke har været inviteret med i forhandlingerne,” skriver partiets spidskandidat Elisabeth Ildal i en pressemeddelelse til Rudersdal Avis.
Men selv om de ønskede skattelettelser ikke bliver virkelighed, er der ros til budgettet for at skabe ro blandt kommunens ansatte.
“Det kommende års budget for Rudersdal Kommune er fastlagt og klar til vedtagelse. Det er godt, først og fremmest for de tusindvis af kommunalt ansatte, der nu har arbejdsro, i hvert fald hvad angår økonomien,” skriver partiet.
I pressemeddelelsen stikker Ildal til budgetpartiernes aftale. For som bekendt er en del aftaler rullet tilbage.
“Alle sidste års vedtagelser er jo rullet tilbage, så et budget er trods alt kun en holdningstilkendegivelse, indtil man har en ny,” skriver hun. på vegne af partiet.
 
 
#RudersdALKV17 

null

Publiceret 26 September 2017 10:00

SENESTE TV