Repeatles forkæler publikum med Sgt. Pepperalbummet, som fylder 50 i år, når de spiller på Mantzuslive, hvor det hele startede tilbage i 1981.
Repeatles forkæler publikum med Sgt. Pepperalbummet, som fylder 50 i år, når de spiller på Mantzuslive, hvor det hele startede tilbage i 1981.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er der liv i Projekt Hus

Der er lagt op til en hel lørdag i retro-festens navn, når gamle birkerødder byder inden for på Mantzius til en Projekt Hus-revival, der gerne skal være startskuddet til mere

Repeatles opstod i sin tid på baggrund af et mord: Mordet på John Lennon den 8. december 1980.

Siden er det blevet til hundredevis af koncerter rundt om i Danmark og Europa, men nu handler det om Projekt Hus og fest på Mantziusgården.Her har beatles-kopisterne rekorden for fleste solgte billetter, nemlig 1.000 fordelt på to dage i 1998, hvor det daværende band fremførte The Beatles legendariske 'White Album'.

Et af de oprindelige bandmedlemmer tilbage, Asger Ahn er stadig med på keyboards. De øvrige: Peter Smith, Brian Jensen, Robert Mulder og Allan Bode har alle været med gennem de sidste 11 år.

Husfest

Til koncerten ved den store Projekt Hus-fest, der finder sted 29. april, kan publikum forvente at blive forkælet med Sgt. Pepperalbummet 'Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band', som fylder 50 i år, samt en stribe af de mest elskede Beatlessange. Og der bliver kæmpe fest og knald på

Projekt Hus-festen 29. april Mantziusgaarden har udover beatles musik massar at byde på. The Roadsters spiller, Brdr. Bjerregaard giver gas og det unge lokalforankrede orkester Bohr ligeså. De yngre kan opleve Cirkus 3 i original besætning, ligesom der også er fællesspisning og meget mere.

Billetterne koster 220 kr og kan fås via billetboxen.dk

Fotograf Kirstine Ploug, Ploug-Fotografi
Fotograf Kirstine Ploug, Ploug-Fotografi
Publiceret: 27. April 2017 11:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt