En af deltagerne i flot stil.

En af deltagerne i flot stil.

Festlige klubmesterskaber i Søllerød Svømmeklub

Søllerød Svømmeklub har fundet klubbens bedste svømmere. Det blev en festlig begivenhed for både svømmere, trænere og forældre.

Af
Af: Thomas Lesly Rasmussen

Søllerød Svømmeklub har afholdt det årlige klubmesterskab. Her konkurrerede alle klubbens konkurrencesvømmere i en lang række svømmediscipliner og vinderne blev fundet blandt de svømmere, der svømmede hurtigst i en stribe udvalgte løb.
For de mindste svømmere (årgang 2007), der netop er blevet rykket op fra klubbens svømmeskole, var klubmesterskaberne en af de første oplevelser med konkurrencesvømning og nervøsiteten var stor på bassinkanten. For de ældre gav mesterskaberne en anledning til at ryste det interne hierarki på klubbens forskellige konkurrencehold på plads samt vise de små, hvor god man kan blive, hvis man er dedikeret med sin træning.
”Formålet med klubmesterskaberne er selvfølgeligt at kåre nogle vindere, men det er ligeså meget at styrke sammenholdet i klubben og opdyrke en god holdhold. Det er vidunderligt at se, hvordan svømmere, der kæmper om den samme medalje, stadig hepper på hinanden og roser og trøster hinanden afhængigt af hvordan det er gået”, siger cheftræner Ricardo Blanco. 

Vinderne kåret

Resultaterne udeblev ikke. Der blev sat personlige rekorder i ca. 75 pct. af løbene og sat tre klubrekorder. Vinderne på de forskellige hold blev:
K1 (årgang 03 og ældre): Martha Tversted og Alexander Nørgaard
K2 (årgang 04-03): Anna Nørskov og William Kristensen
K3 (årgang 04-05): Ida Marie Platzer og Marius Brøndum
K4 (årgang 06 og yngre): Mille Borchorst og Carl Gustav Skovgaard
I alt dystede 77 svømmere til klubmesterskaberne. Det er det højeste antal i mange år og udtryk for det ihærdige arbejde klubben har gjort for at opbygge en stor og bæredygtig konkurrenceafdeling.
Traditionen tro blev stævnet afsluttet med det, der af flere forældre blev betragtet som den vigtigste disciplin, nemlig familie-stafetten, hvor hold bestående af forældre og svømmebørn dystede i 4x50 meter fri. Her fik forældrene lejlighed til at vise de unge, hvordan det (i mange tilfælde ikke) skulle gøres.
Vinderne blev familien Hausting, der løb af sted med den meget eftertragtede vandrepokal og et gavekort til the Kitchen i Trørød. Hele arrangementet blev afsluttet med en fælles frokost for svømmere, trænere og familier. 

Publiceret 21 January 2017 20:17

SENESTE TV