Furesø Golfklub og Søllerød Golfklub lover begge at guide nybegyndere grundigt og sørge for, at de får en god oplevelse på Golfens Dag. Pressefoto

Furesø Golfklub og Søllerød Golfklub lover begge at guide nybegyndere grundigt og sørge for, at de får en god oplevelse på Golfens Dag. Pressefoto

Golfens Dag:

“Begyndere skal ikke være bange”

Søllerød Golfklub og Furesø Golfklub inviterer alle til at prøve kræfter med sporten - under kyndig vejledning

Golfens Dag finder sted 30. april. Her er alle er velkomne til at prøve kræfter med køllerne på grønsværen.
I Søllerød er de klar til at modtage et ordentligt ryk-ind.
“Vi åbner døren for alle, som vil afprøve sporten. Vi stiller golfudstyr til rådighed, der vil være trænere og frivillige hjælpere til stede, og så er det ellers bare at gå i gang,” siger Søllerød Golfklubs manager, Torben Just Madsen i en pressemeddelelse, og fortsætter:
“Begyndere skal ikke være bange. Vi har et gennemprøvet begynderprogram, ledet af erfarne frivillige, som stille og roligt sluser 'kaninerne', som de nu engang hedder, igennem golfens mysterier. ” siger Torben Just Madsen.

Ny bane præsenteres

På Golfens Dag vil klubben også præsentere de fremmødte for den nyerenoverede bane.

Furesø Golfklub er også klar

“Kom og find din nye kærlighed på Golfens Dag,” skriver klubben.
Det kan godt være, at du går hen og bliver lidt sur og overvejer at slå op, når den lille bold ikke vil, som du vil. Men når du først får det lært, er det vært ikke at blive lidt lun på det der golf,” skriver klubben til Rudersdal Avis. Derfor vil Furesø Golfklub også gerne se mange på green og fairway - og helst ingen i rough på Golfens Dag.
Så kom ud og spil med søndag 30. april, når Furesø Golfklub holder åbent hus for alle, der har lyst til at udforske golfspillet. Kom forbi til en uforpligtende introduktion til golfspillet og prøv kræfter med køller, jern og bold. Få en snak med nogle af de mennesker, som allerede har forelsket sig i golfsporten - og find ud af, om det kunne være noget for dig. På selve dagen vil der i Furesø Golfklub være masser af aktivitet. Det hele begynder kl. 13.30 i gården ved Hestkøbgaard. Herefter er der instruktioner, kaffe og kage til dem, der har 'golfet' og mulighed for at deltage i fællesspisning med klubben som vært.
Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.

Publiceret 27 April 2017 16:00