Afdansningsbal i Birkerød

Sportsdansere i Birkerød holdt afdansningsbal

Af
Af Thomas Lesly rasmussen

Lørdag den 29. april 2017 strømmede dejlig musik og festlig stemning fra Birkerød Idrætscenter. Årsagen var det årlige afdansningsbal afholdt af ”Kom og Dans” og Birkerød Sportsdanserforening, BAF. Traditionen tro blev der uddelt vandrepokaler til dansere, som gennem sæsonen har ydet en ekstra indsats, skaffet flotte resultater til foreningen, er på rette spor eller som kæmper ud over det sædvanlige for dansen.
Christoffer Brammer fik i år Arne Rasmussens Ærespokal 2017 for sin ærlighed og trofasthed samt loyalitet overfor BAF og Kom og Dans. Christoffer har været elevrepæsentant i BAF's bestyrelse, og har været en god kammerat på alle områder.
Arne Rasmussen's Optimistpokal blev i år givet til Emilia Martens-Andersson & Jacob Riis Andersen, som kun har danset sammen i 4 mdr. Som “BAFFER” er man optimist. Instruktørerne er sikre på og tror på, at inden for de næste 2 år vil Emilia & Jacob være helt i top. Nu gælder det Junior II, en svær række, men ser man positivt fremad, og bruger træningslokalet flittigt - når de det.
BAF Fighter pokal blev i år givet til Julie & Davide. Julie har de sidste år været bosat i Italien for at udvikle den dans hun elsker. Dette giver store afsavn, fra familie og venner. Det er en hård kamp, og pengene er små. Julie fighter sig igennem hver dag, hver uge for at nå sit mål sammen med Davide. Hun fortjener denne opmuntring med ønsket om held og lykke fra os alle i BAF.
Ved at vinde Danmarksmesterskaber samt Nordisk Mesterskab fik Maja Christensen & Victor Conrad Frederiksen for andet år i træk overrakt BAF Pokalen.
Maja Christensen og Kaya Conrad Frederiksen fik i år overrakt solo dans vandrepokal for deres Nordiske Mesterskab i solo Cha cha cha.

Publiceret 06 May 2017 09:00