Succesrigt Skjold-hold vinder sjællandsmesterskab

De bedste U14 spillere i Birkerød tog i den forgangne weekend sjællandsmesterskabet hjem

Efter at have vundet pulje et i DBU Sjællands mesterrække i første forsøg, slog Skjold Birkerøds U14 drenge vinderne af den anden mesterrække pulje: Karlslunde IF og vandt dermed Sjællandsmesterskabet!
Skjolds drenge havde en målscore på +30 mål, og Karlslunde næsten ligeså mange. Så der var to målfarlige og offensivt indstillede hold der gik på banen til DBU Sjællands mesterskabsstævne.
Kampen foregik på Ølstykkes opvisningsbane, og tribunerne var måske ikke fyldt til bristepunktet, men det var spændingen på lægterne, og opbakningen fra tilskuerne var øredøvende. Der er ingen tvivl om, at der blev spillet om en eftertragtet pokal, og spillerne var meget tændte.
Skjolds U14-drenge satte sig hårdt på kampen og dominerede kampen fra kampen blev fløjtet i gang. Blot en enkelt chance fik modstanderne det første kvarter, mens de unge Birkerødder scorede efter ti minutters spil og havde flere chancer. Det bliver til stolpeskud for begge hold før dommeren fløjtede halvlejen af.
Anden halvleg starter ikke lige så stærkt for Birkerød. Pausen har helt klart været bedst for Karlslunde, der presser hårdt på. Men 17 minutter inde i 2. halvleg bringer Birkerød sig foran 2-0 og så er momentum skiftet.
I sidste minut får Karlsunde en friløber og Birkerøds centerforsvar Lukas vælger at tage en for holdet. Frisparket begået lige udenfor feltet gav berettiget et rødt kort, men Karlslunde får dog intet ud af deres frispark på og kampen fløjtes af med fortjent 2-0 sejr til Birkerød. Begge målmænd spillede en stor rolle i kampen, og var årsagen til den lave målscore.
Sjællandsmesterskabet er et smukt udråbstegn, der markerer slutningen på et imponerende fodbold år. Hvor det endte med tre 1. pladser i alle 3 turneringer. Det har DBU Sjælland kvitteret med at udvælge Birkerøds nu kommende U15 drenge til eliterækkerne fremover.

Publiceret 20 June 2017 14:00

SENESTE TV