Der skal pustes endnu mere liv i fællesskabet og klubånden hos Skjold-Birkerød. Arkivfoto

Der skal pustes endnu mere liv i fællesskabet og klubånden hos Skjold-Birkerød. Arkivfoto

Skjold Birkerød Fodbold sætter sejl

Alle i klubben er en del af et klubfællesskab, hvor glæden ved fodboldspillet, sociale relationer og god træning til alle er i fokus. Sådan lyder visionen for Skjold Birkerød, som den nyvalgte bestyrelse i sidste uge præsenterede for medlemmerne

Skjold Birkerød Fodbold har 100 år på bagen, men har ikke tænkt sig at slumre hen. Med en nyvalgt bestyrelse bag roret er klubben sprængfyldt med energi og visioner for fremtiden.

Det fremgik på et møde i Birkerød Idrætscenter i sidste uge, da bestyrelsen præsenterede sine planer for de næste fem år for klubbens medlemmer.

"Vi vil først og fremmest gerne puste liv i fællesskabet og klubånden. Det skal blandt andet ske gennem bedre klubfaciliteter, flere aktiviteter for børnene og ungdommen samt en sund økonomi," siger formanden for bestyrelsen i Skjold Birkerød, Henrik Sloth i en pressemeddelelse.

Uddannelse til alle

Planen er at tilbyde uddannelse til alle trænere i klubben for at sikre et godt og ambitiøst træningsmiljø med en gul tråd fra U5 til seniorspillerne.

"Ambitionen er, at alle spillere på tværs af køn og alder udfordres og udvikles uanset ambition. Det vil vi gøre med bedre uddannelse til vores trænere og ansættelse af en sportschef. Sportsligt sigter vi mod at have et kvinde- og herrehold i den bedste amatørrække med spillere af egen avl," siger Henrik Sloth.

Faciliteterne er i øjeblikket lidt af en akilleshæl for Skjold Birkerød, der reelt råder over et ret lille og mørkt klublokale, der er afskåret fra udsigt over banerne.

"Derfor drømmer vi om at etablere et klubhus i forbindelse med banerne, hvor der er plads til at mødes om fodbolden på kryds og tværs," siger Henrik Sloth og fortsætter:

"Et fælles samlingssted er forudsætningen for en god klubånd."

Publiceret 31 August 2018 09:30