Birkerød Squash- og badmintonklub holder åbent hus lørdag 15. september, hvor unge mellem 8-14 år kan deltage. Modelfoto: Mostphotos

Birkerød Squash- og badmintonklub holder åbent hus lørdag 15. september, hvor unge mellem 8-14 år kan deltage. Modelfoto: Mostphotos

Ny hobby? Prøv badminton eller squash

Lørdag 15. september kan unge prøve kræfter med squash og badminton, når der er åbent hus i klubberne i Birkerød

Squash topper Forbes liste som verdens sundeste sport, hvilket skyldes det høje tempo, krav til smidighed, koordination og kondition. Derfor kan det måske undre, at netop squash nok er den letteste ketcher sport at komme i gang med. Lørdag er der mulighed for at afprøve sporten, når Birkerød Squash- og badmintonklubber holder et fælles Åbent Hus-arrangement.

Birkerød Squashklub er forsvarende Danske mestre i Elitedivisionen for Herrer og sølvvindere i Elitedivisionen for Kvinder. Hertil kommer en lang række individuelle danske mesterskaber helt fra juniorrækkerne og op til veteranerne i 50+ rækkerne.

Men frem for alt er Birkerød Squash en klub for alle medlemmerne – ikke kun eliten. Mottoet har altid være – Danmarks Hyggeligste Squashklub, fremgår det af en pressemeddelelse.

Modsat squash, kender alle sikkert badminton. Både fra de danske internationale stjerner, men også fra de første forsøg med badminton i haven over en tørresnor. Birkerød Badminton tilbyder, at friske drenge og piger nu kan prøve sporten på de rigtige baner og under kyndig instruktion.

Åbent HUs-arrangementet henvender sig til unge mellen 8-14 år. Det finder sted lørdag 15. september kl. 10-13.30 på Topstykket 26-28 i Birkerød. Og det eneste krav for at være med er et par indendørs sportssko og gerne sportstøj. Klubberne stiller bolde, ketchere og trænere til rådighed.

adk

Publiceret 13 September 2018 08:30

SENESTE TV