Svømmerne fra Sigma Swim kunne fejre sejren efter weekendens indsats i danmarksmesterskaberne for hold. Pressefoto

Svømmerne fra Sigma Swim kunne fejre sejren efter weekendens indsats i danmarksmesterskaberne for hold. Pressefoto

Sigma Swin vinder mesterskabet for hold

Over fire stævneafsnit i weekenden 14. – 16. december blev Danmarksmesterskabet for hold afgjort i Birkerød Svømmehal, og hjemmeholdet tog medaljer

Svømmerne fra Sigma Swim sikrede sig i weekenden en flot og tidlig julegave. Efter en flot og stærk indsats kunne svømmerne nemlig hæve pokalen som vindere i Danmarksmesterskaberne for hold.

Ved mesterskabet kan hver klub stille med maksimalt 26 svømmere – 13 damer og 13 herrer. Alt i alt svømmer de 42 løb, der består af 34 individuelle løb og otte holdkapper. I hvert løb tildeles hver svømmer/holdkap point i forhold til, hvor tæt den svømmede tid er på verdensrekorden.

Under hele mesterskabet var der som altid en helt fantastisk stemning i hallen. Der var fuld opbakning til alle svømmere, og klubberne heppede og hujede på deres svømmere, fordi hver 1/100 af et sekund tæller i kampen om pointene. Også mange yngre Sigma’er, tidligere Sigma’er og forældre var mødt op i hallen for at bakke op om Sigmas hold. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sigma Swim.

I front fra start

Lige fra første stævneafsnit lagde Sigmas svømmere sig i spidsen af konkurrencen og udbyggede for hvert stævneafsnit føringen.

Efter de fire afsnit kunne Sigma for 11. gang løfte pokalen og smykke sig med de eftertragtede ovale DIF guldmedaljer. Sigma fik i alt 53.478 point og vandt dermed suverænt foran KVIK som med 50.980 point fik sølvet og Aalborg der fik bronze med 50.702 point.

Sigmas svømmere gjorde det godt. Sigma slog således først ind i 18 af de 42 løb. I hele 34 ud af de 42 løb havde Sigma mindst én svømmer i top 3, og i 13 af de 34 individuelle løb var begge Sigmas svømmere i top 5, fremgår det af pressemeddelelsen.

adk

Publiceret 17 December 2018 10:00