Klubbens nye maskot skal navngives til Klubdagen - her møder den Skjold-piger efter kamp. Pressefoto

Klubbens nye maskot skal navngives til Klubdagen - her møder den Skjold-piger efter kamp. Pressefoto

Skjold Birkerød inviterer til klubdag med ny maskot

I forbindelse med herreseniors første hjemmekamp 30. marts, slår Skjold Birkerød dørene op til en dag med masser af aktiviteter for børn og præsentation af klubbens nye maskot

Det går ikke stille for sig, når herrerne i Skjold Birkerød lørdag 30. marts tager imod Tårnby i forårets første hjemmekamp i Danmarksserien.

Allerede fra tidlig formiddag afvikler U10 piger og U12 drenge træningsstævner for naboklubberne og fra klokken 11.30 er der ved opvisningsbanen fodboldkonkurrencer, bordfodboldturerning, møde med klubbens nye maskot, som skal have et navn, samt oplæg om klubbens 'gule tråd' gennem træningen fra børn til senior ved sportskonsulent Peter Baun.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra klubben.

"Med arrangementet ønsker vi at styrke klubånden ved at samle klubben på tværs af køn og alder - og samtidig bakke op om vores flagskib i Danmarksserien på herresiden," siger formand for Skjold Birkerød, Henrik Sloth.

I forbindelse med klubdagen er der et særligt arrangement for sponsorerer, hvor herrernes træner, Benny Gall, bl.a. holder oplæg om sine sportslige visioner for herreholdet.

"Vi er taknemmelige for nuværende og kommende sponsorers støtte. Den er forudsætningen for klubbens udvikling på alle niveauer," siger Henrik Sloth.

Klubdagen starter klokken 11.30. U9-piger går indmarch sammen med herrespillerne før der fløjtes op til kamp klokken 13.00. Der kan købes mad og drikke på stadion - overskuddet går til Skjold Birkerød.

adk

Publiceret 25 March 2019 14:00

SENESTE TV