Caroline Erichsen fik guld i 50 og 100 fly samt en 5. plads i 100 fri og en 6. plads i 50 ryg. Pressefoto

Caroline Erichsen fik guld i 50 og 100 fly samt en 5. plads i 100 fri og en 6. plads i 50 ryg. Pressefoto

Tre Sigma svømmere med landsholdet på Euro Tour

Sigmas landsholdssvømmere Alexander Aslak Nørgaard, Thea Blomsterberg og Caroline Erichsen har sammen med resten af landsholdet været på Euro Tour

Første stop var Barcelona og stævnet Trofeu Club Natacio Sabadell. Alle tre Sigma svømmere gjorde det godt til stævnet og kom hjem med følgende medaljer og placeringer:

    Thea Blomsterberg: Sølv i 50 og 200 bryst samt bronze i 100 bryst.

    Caroline Erichsen: Guld i 50 og 100 fly samt en 5. plads i 100 fri og en 6. plads i 50 ryg.

    Alexander Aslak Nørgaard: Guld i 400 fri (ny stævnerekord) og sølv i 800 fri. Derudover vandt Alexander B-finalen i 200 fri.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra klubben.

Efter stævnet i Barcelona drog landsholdet videre til Antwerpen på teknisk camp, hvor der blev arbejdet med de små detaljer i forhold til starter, vendinger og taktiske forbedringer og forberedelser. Dygtige bioteknologer i Antwerpen hjalp svømmerne med at optimere deres svømmeteknik - alt sammen som forberedelse til Danish Open i begyndelsen af april.

"Jeg har her i Antwerpen arbejdet rigtig meget med min flyteknik, fordi vi til stævnet i Barcelona så nogle ting, som vi helt klart skulle forbedre inden Danish Open," fortæller Caroline Erichsen.

Sigma svømmeren Anton Ørskov Ipsen, der til daglig bor og træner i USA, har også svømmet stævnet.

Således deltog Anton i TYR Pro Swim Series i Iowa, hvor han svømmede 1500 fri i ny personlig rekord. Antons tid er under VM-kravet og næsthurtigste tid på distancen i år. Også Anton træner frem mod Danish Open, hvor han skal svømme for at sikre sig en plads ved VM.

adk

Publiceret 25 March 2019 11:02

SENESTE TV