Julemanden har gjort sit skrivebord klar til at kunne skrive breve.
Julemanden har gjort sit skrivebord klar til at kunne skrive breve.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tip til børnefamilier: Julemanden svarer på børnenes breve

Et hemmeligt sted hos PostNord sidder julemandens hjælpere klar til at hjælpe julemanden med at svare på alle breve, som børn sender til ham

Hver dag op til jul får julemanden massevis af breve fra børn i hele Danmark, der sender ønskesedler, tegninger og sutter. Og julemanden er klar til at svare, fremgår det af en pressemeddelelse fra PostNord.

Man kan sende et almindeligt brev til julemanden på adressen: Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C. Det er vigtigt, at man husker at skrive barnets navn og adresse på kuverten, for så sender julemanden også en hilsen retur. Og så skal man også huske at frankere brevet som et almindeligt brev.

Børnene skriver blandt andet til julemanden for at fortælle ham, hvad de ønsker sig og for at ønske ham glædelig jul. Julemanden har susende travlt, så derfor hjælper PostNord ham med at indsamle de mange julehilsner og flotte ønskesedler.

Og det er ikke kun ved juletid, at julemanden får hilsner. Året rundt modtager han breve med sutter fra børn, der er blevet store og er holdt op med at bruge sut. Som tak sender julemanden et diplom tilbage til børnene, som de kan hænge op derhjemme, hvis man har husket at skrive barnets navn og adresse.

PostNords sidste omdelingsdag før jul er fredag den 22. december. Skal man sende sin julehilsen som almindeligt brev er fristen for at sende 18. december. Er man sent ude, kan man sende sin julehilsen som et Quickbrev, der omdeles fra dag til dag og skal sendes fra posthuset.

adk

Publiceret: 05. December 2017 14:56

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis