Kommunalvalg 2017
Maria Steno og Anna Scharling Brun genopstiller ikke til kommunalvalget i august.
Maria Steno og Anna Scharling Brun genopstiller ikke til kommunalvalget i august.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

To kvinder dropper politik: Steno og Brun genopstiller ikke

Lokallisten siger farvel til to rutinerede kandidater med tilsammen 28 år i kommunalbestyrelsen

På Lokallistens medlemsmøde 15. august blev det officielt, at Maria Steno og Anna Scharling Brun ikke genopstiller til kommunalvalget i november. Medlemmerne modtog deres beslutning med både beklagelse og forståelse, skriver partiet i en pressemeddelelse.

Maria Steno blev valgt første gang i 1997, få dage efter at hun fyldte 18 år, og har været medlem af byrådet i Birkerød/kommunalbestyrelsen i Rudersdal lige siden. Hun har undervejs gjort sin skole færdig, taget sin uddannelse, skabt sig en karriere i erhvervslivet, hvor hun er partner i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese, og fået tre børn.

Maria Steno siger selv om sine 20 år i politik:

”Jeg har forsøgt i Rudersdal at skabe dialog og nærhed mellem kommunen og os, der bor her, og jeg har konsekvent arbejdet for at øge den politiske prioritering af børne- og skoleområdet. Ikke alt jeg har kæmpet for er lykkedes og slet ikke i første forsøg, men det har i alle årerne givet mening og været umagen værd. Jeg håber, jeg får mulighed for at vende tilbage til lokalpolitik igen senere. Det har været en ære.”

Anna Scharling Brun er gået senere ind i kommunalpolitik, men har været medlem af kommunalbestyrelsen i otte år og lagt et stort arbejde i de fire faste udvalg, hun har været medlem af, samtidig med at hun har passet sit arbejde som gymnasielærer på Nærum Gymnasium og familien, også hun med tre børn.

”Jeg ser tilbage på otte spændende år, hvor jeg har fået lov til at præge Rudersdal i en retning, hvor børn og unge har fået højere prioritet. Der er stadig meget at kæmpe for, men jeg giver stafetten videre til det nye Lokallistehold med stor ro i sindet,” siger Anna Scharling Brun. srj

Publiceret: 23. August 2017 11:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere