Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tre millioner til projekt ’synlig læring’

Rudersdal, Gladsaxe og Gentofte Kommune har netop modtaget tre millioner fra A.P. Møller Fonden. Dermed kan skolerne i de tre kommuner fortsætte arbejdet med ’synlig læring’, hvor målet er, at alle børn skal lære at lære mere

Med tre millioner fra A.P. Møller Fonden fortsætter Gladsaxe, Gentofte og Rudersdal Kommune arbejdet med undervisningsprojektet synlig læring, hvor tilgangen til undervisningen er, at børnene hele tiden ved, hvad de skal lære, og hvilke skridt de skal tage for at nå deres mål.

A.P. Møller Fonden tildelte allerede i 2015 kommunerne syv millioner kroner til arbejdet med synlig læring og har i denne omgang givet støtte til et toårigt delforløb med fokus på ledelse af en synligt lærende skole.

De tre kommuner er ved at planlægge det videre arbejde med de næste to år af forløbet og forventer at søge A.P. Møller Fonden om yderligere støtte til de kommende tiltag i efteråret 2017.

Alle skoler i de tre kommuner har implementeret synlig læring i undervisningen. Forløbet har kørt i to år, og med de tre millioner kroner fra A.P. Møller Fonden har kommunerne fået en indsprøjtning til at fortsætte projektet. Synlig læring er et forskningsbaseret forløb, der bygger på viden om, hvordan lærere og pædagoger bedst muligt laver læringsforløb og undervisning, der fremmer børns læring.

Publiceret: 15. Juli 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!