Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tri-ruten er stedt til hvile

Af Kenneth Birkholm, Birgitte Schjerning Povlsen og Christoffer Buster Reinhardt - Det Konservative Folkeparti i Rudersdal Kommune.

Triatlonruten ved Søllerød Sø bliver ikke til noget. Det står klart nu, og i Det Konservative Folkeparti kan vi ikke skjule vores begejstring for, at man nu skrinlægger denne håbløst dårlige ide, som stort set ingen var glade for. Allermest glæder vi os på vegne af søens naboer som har været meget aktive i kampen mod triatlonruten.

Vi konservative har fra start været modstander og stille og roligt er der kommet flere og flere partier med på modstanderholdet, men vi kan ikke lade være med at ærgre os over, at det her næsten farceagtige forløb skulle trækkes ud i så lang tid, med tilhørende uvished for beboerne. Til sidst mindede det nærmest som en principsag for det snævre (12-11) flertal, at man bare ikke ville give den indrømmelse, at en triatlonrute i Søllerød Sø, måske alligevel ikke var verdens bedste ide.

Nu er argumenterne for at droppe prestigeprojektet, at søens vandkvalitet er for dårlig, hvilket vi er flere der har sagt længe og at Lokale- og Anlægsfonden har trukket deres tilsagn om støtte. Døden skal jo have en årsag, men i Det Konservative er vi i dette tilfælde ligeglade med dødsårsagen. Det vigtigste er at døden er indtruffet og triatlonruten nu lægges i graven

Publiceret: 07. Februar 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere