Keramik og grafik kan ses fra midten af oktober i Gl. Præstegård i Birkerød. Pressefoto
Keramik og grafik kan ses fra midten af oktober i Gl. Præstegård i Birkerød. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Udstilling viser naturen

Keramiker Anne Nielsen og tegner Brita Jeppesen udstiller i Gl. Præstegård i Birkerød fra midten af oktober

Birkerød Kunstforening har fernisering i Gl. Præstegård i Birkerød lørdag 14. oktober kl. 13 til 15.

Det er keramiker Anne Nielsen og grafiker og tegner Brita Jeppesen, der udstiller, og de har kaldt deres udstilling ”Kultur og natur – nært og fjernt”.

“I deres værker på udstillingen beskæftiger de sig med moderne og gamle kulturer og med naturoplevelser, som udtrykkes i både farverige og dæmpede abstrakte mønstre og strukturer og i mere realistiske gengivelser,” skriver Birkerød Kunstforening i en pressemeddelelse.

Anne Nielsen er uddannet keramiker på Danmarks Designskole og har arbejdet med sin kunst mange steder i verden, for eksempel i Sydafrika, Swaziland, Irland og Australien. Hun har deltaget i udstillinger i både Europa, USA og Australien. Fra 1986 har Anne Nielsen haft værksted i Birkerød.

Brita Jeppesen er uddannet grafiker og tegner på Skolen for Brugskunst og kunsthistoriker på Københavns Universitet. Hun har deltaget i censurerede udstillinger både i Danmark og udlandet. Brita Jeppesen har arbejdet som lærer på Torstedlund Kunsthøjskole, hvor hun og Anne Nielsen traf hinanden.

Brita Jeppesen boede i mange år på Frederiksberg, men for 11 år siden flyttede hun til Samsø, hvor hun har åbnet galleri. Udstillingen kan opleves frem til 5. november.

Publiceret: 09. Oktober 2017 11:18

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere