Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ulovlig fyrværkerisælger udsat for røveri

Fredag blev en fyrværkerisælger truet med en kniv på Holte Stationsvej

En 18-årig mand fra Frederikssund havde fredag taget opstilling på Holte Stationsvej, hvor han solgte ulovligt fyrværkeri.

Fem unge mænd kom forbi, og ville købe for 2.600 kr. fyrværkeri, men da det blev udleveret, ville de ikke betale, og sælgeren blev i stedet truet med en springkniv.

De fem unge stak efterfølgende af og løb i retning mod Geelskov.

Manden med kniven beskrives som værende afrikansk af udseende, 15-20 år, sort hudfarve og sort kort hår. Han talte dansk, og han var iført en sort Peak Performance jakke, sorte cowboybukser og sorte Nike Airmax sko.

Den anden, der virkede som initiativtageren, var mellemøstlig af udseende, 15-20 år, 160-170 cm høj. Han var kraftig, brun i huden og havde sort kort hår. Han talte også dansk, og han var iført grå jogginbukser og en blå Peak Performance jakke.

En patrulje traf efterfølgende tre unge mænd, der kunne passe på signalementet, og fandt også en pose med fyrværkeri i et buslæskur på Øverødvej.

Nordsjællands Politi er i gang med yderligere efterforskning. Den unge mand, der solgte fyrværkeriet, er blevet sigtet for overtrædelse af Fyrværkeriloven.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret: 18. December 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis