Matematik kan også foregå udendørs.
Matematik kan også foregå udendørs.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Undervisningen flytter ud i skoven

Forvaltningen for Skole- og Familie og Naturskolen i Rude Skov og Rådvad har taget initiativ til at skabe en ramme for undervisning og børnehaveudflugter i Rude Skov

Udeskolerammen skal ligge på den gamle vandværksgrund ved Ebberød Dam i Rude Skov, hvor der i forvejen er en stor lysning lige ud til søen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Stedet skal være ramme for undervisning i idræt, matematik, biologi, sløjd, hjemkundskab, ja faktisk alle fag, som kan beriges ved at undervisningen kan foregå i skoven. Hvad hedder f.eks. et bøgetræ eller en sø på engelsk?

Naturstyrelsen er gået med i projektet og har indhentet de forskellige myndighedstilladelser til at bygge halvtag og fiskebro i naturen. En sådan tilladelse indebærer myndighedstilladelser i forhold til planloven, skovloven og naturbeskyttelsesloven. Udeskolebasen finansieres af Rudersdal Kommune og Naturstyrelsen og er støttet af Udlodningsmidler fra Friluftsrådet og af AP Møller fonden.

Alle er velkommen til at bruge pladsen, som forventes at være færdig til februar-marts i 2018. Ud over skoleklasser og børnehave vil foreningsaktiviteter, børnefødselsdage, motionsarrangementer også kunne få glæde af stedets faciliteter uden for skoletiden.

Når pladsen står færdig kan den forud reserveres på hjemmesiden Udinaturen.dk – samme sted, som man kan reservere større lejrpladser m.m. Hvis der ikke er optaget, er man velkommen til at bare at bruge stedet

adk

Publiceret: 13. November 2017 20:13

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere