Kommunalvalg 2017
Hele Venstres KV17-hold samlet. Foto: Lars Kristensen
Hele Venstres KV17-hold samlet. Foto: Lars Kristensen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

V: Vi er klar til kommunalvalget

De sidder på ni stole ud af 23 i kommunalbestyrelsen. Venstre er klar med deres 27 kandidater til valget i november

Torsdag aften satte Venstre i Rudersdal holdet til kommunalvalget i november. Et hold på 27 kandidater, hvor borgmester Jens Ive står i spidsen.

Formand for Venstre i Rudersdal Gitte Rasmussen er glad for at kandidaterne er valgt.

”Vi har haft seriøse drøftelser med over 30 potentielle kandidater, men der må nu engang kun være 27 på listen. Jeg har ikke oplevet en lignende stor opbakning til Venstre i Rudersdal, og derfor ser jeg også med god optimisme på den forestående valgkamp,” siger hun i en pressemeddelelse.

Formand Gitte Rasmussen fortsætter: ” Vi har en stærk liste anført af nuværende lokalpolitikere, vi har mange kvinder på listen, vi har politisk erfaring fra kommunalpolitik, region og Folketinget. Aldersintervallet er bredt, det spænder fra 19 til 74 år, og med bopæl i alle hjørner af Rudersdal Kommune. Erhvervsmæssigt fordeler kandidaterne sig bredt. Små og store virksomheder i det private erhvervsliv. Uddannelse, undervisning, daginstitution, sundhed over til den finansielle verden er også repræsenteret,” siger hun.

Med Rudersdals borgmester Jens Ive, som borgmesterkandidat står holdet fortsat for at udvikle og forny venstres politik i Rudersdal.” siger formand Gitte Rasmussen

“Der er utrolig megen positiv energi i Venstres kandidater, og de vil alle arbejde hårdt for at nå deres mål for Rudersdal. Venstres hold er klar til at tage ansvaret for det brede samarbejde i Rudersdal kommunalbestyrelse de næste 4 år” siger hun.

Ive: Vi satster på robust økonomi

Borgmester Jens Ive udtaler i pressemddelelsen, at: ”Jeg er virkelig glad for den store opbakning til den linje som Ventre i de sidste fire år har lagt for Rudersdals udvikling og fornyelse. Vi har vist at bredt samarbejde og gennem langsigtede beslutninger givet den ro i den politiske proces der skal til for at tage det nødvendige ansvar, også når beslutningerne bliver svære. Rudersdal står i dag rustet med et meget stærkt budgetgrundlag for de kommende år, hvor der kan frigøres ressourcer til ny udvikling, samtidig med vi kan beskytte såvel kerneydelsen i serviceopgaverne, som fortsætte den robuste økonomiske linje.”

To kvinder forsvinder

En gennemgang af listen over venstres kandidater til KV17 viser også, at der er to, der mangler. Anne Anbo oog Camilla Barner-Christensen er ikke at finde på listen og det betyder, at Venstre siger farvel til to nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen.

Venstres KV17-kandidater

1 Jens Ive Rudersdal

2 Daniel E. Hansen Birkerød

3 Randi Mondorf Holte

4 Erik Mollerup Vedbæk

5 Anika Rée Nærum

6 Jens Darket Ravnsnæsset

7 Maiken Andersen Nærum

8 Anders Stendevad Birkerød

9 Birgit Sønderskov Bistrup

10 Per Carøe Trørød

11 Camilla Paludan Vedbæk

12 Ulrik Iversen Søllerød

13 Ulla Thillerup Trørød

14 Troels Gunnergaard Høsterkøb

15 Søren Hyldgaard Birkerød

16 Pia Lorentsen Birkerød

17 Niels Bundsgaard Trørød

18 Charlotte Antonsen Søllerød

19 Henrik Carøe Gjellebøl Trørød

20 Nelli Modeweg-Hansen Bistrup

21 Lars Kristensen Søllerød

22 Jørgen Beck-Bang Birkerød

23 Rune Kjeldsen Birkerød

24 Esma Birdi Holte

25 Jens Carsten Nielsen Bistrup

26 Birgit Tystrup Skodsborg

27 Lars Jensen Holte

Publiceret: 06. September 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere