’Villads fra Valby’ er kendt og elsket som børnebog, og nu kommer historien i teaterversion til MantziusLive i Birkerød 29. oktober.
’Villads fra Valby’ er kendt og elsket som børnebog, og nu kommer historien i teaterversion til MantziusLive i Birkerød 29. oktober.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Villads fra Valby på scenen i Birkerød

29. oktober præsenterer Rudersdal Teater Anne Sofie Hammers børnebog om 'Villads fra Valby' i teaterversion på MantziusLive. Bogen er én af tidens mest populære og mest læste bøger i børnehaverne og i indskolingen.

'Villads fra Valby' er historien om den helt almindelige dreng Villads, som har en helt almindelig familie og bor i et pænt gult hus. Villads vil i bund og grund gerne være en sød dreng. Han kan ikke finde på at lave ballade. Derimod er han rigtig god til at få gode idéer. Og så glemmer han ind imellem at tænke over, om de voksne mon nu også synes, at ideerne er så gode. Og det kan godt give en del ballade engang imellem.

I forestillingen kommer man igennem et helt skoleår - Villads' første år i skole, og derfor egner forestillingen sig til de børn, der snart skal i skole samt elever i 0.-3. klasse i indskolingen og deres forældre og bedsteforældre.

Teaterforestillingen er skabt af samme hold som 'Vitello'. Forestillingen varer 70 minutter. Billetter på www.billetboxen.dk.

jesl

Publiceret: 13. Oktober 2017 09:19

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt