Nordsjællands Politi har registreret syv tilfælde af indbrud eller forsøg på samme i løbet af weekenden i Rudersdal. Arkivfoto

Nordsjællands Politi har registreret syv tilfælde af indbrud eller forsøg på samme i løbet af weekenden i Rudersdal. Arkivfoto

Her skete der indbrud i weekenden: En af tyvene gik direkte ind ad havedøren

Nordsjællands Politi har i weekenden registreret syv tilfælde af indbrud eller forsøg på det samme i Rudersdal

Af
Anne Dahl Kristensen

I sidste uge var politiet ude med en opfordring til borgere om at huske at låse deres døre og lukke vinduer, selvom de er hjemme på adressen. Og den opfordring viser sig at være relevant.

I fredags blev der nemlig anmeldt et indbrud til Nordsjællans Politi, hvor beboeren var hjemme.

Hændelsen skete på Malmmosevej i Holte kl. 10.30 fredag formiddag. Her stod havedøren åben, imens beboeren i huset befandt sig på husets førstesal. Borgeren hørte lyde fra underetagen, hvilket fik hende til at gå ned i stuen.

Her kunne hun konstatere, at en skuffe stod åben, og at hendes nøgler var blevet stjålet.

Det oplyser Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Derudover er der anmeldt seks andre tilfælde af indbrud, som alle er fundet sted i Rudersdal i løbet af weekenden. Her har der dog ikke været nogen hjemme på adressen, go tyven er i stedet brudt ind gennem vinduer.

Der er sket indbrud på følgende veje:

  • Landsevej i Holte
  • Skodsborg Strandvej i Skodsborg
  • Dambakken i Birkerød
  • Skovringen i Vedbæk (to tilfælde af indbrud)
  • Frydenlund Park i Vedbæk

Der er i de fleste tilfælde endnu ikke skabt overblik over, hvad der eventuelt er stjålet fra stederne. I et af tilfældene er det lykkedes tyven at slippe af sted med smykker.

Publiceret 24 June 2019 11:30