Arkivfoto

Arkivfoto Erwin Wodicka

Fra politiets døgnrapporter: Her er et overblik over ugens indbrud

Særligt Birkerød har været udsat for indbrud den seneste tid, viser en gennemgang af Nordsjællands Politis døgnrapporter

Af
Mikkel Brøgger Petersen

En gennemgang af Nordsjællands Politis døgnrapporter for den seneste uge viser, at der i Rudersdal Kommune er begået otte indbrud.

Skodsborg Strandvej, Skodsborg

Lørdag kl. 18.08 fik politiet en anmeldelse om indbrud på Skodsborg Strandvej, Skodsborg. Indbruddet var begået mellem 23. juli kl. 00 og 27. juli kl. 17.50. Man havde fået indgang til stedet ved at afliste en rude i en terrassedør. Politiet har ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Fagerbo, Vedbæk

Søndag kl. 10.35 modtog politiet en anmeldelse om indbrud på Fagerbo i Vedbæk. Det var begået mellem 14. juli kl. 15 og 28. juli kl. 10. Man havde fået adgang ved at opbryde et vindue i soveværelset, og man stjal danske og udenlandske kontanter.

Plantagevej, Birkerød

Søndag kl. 13.37 blev der indgivet anmeldelse om indbrud på Plantagevej i Birkerød begået i tidsrummet 8. juli kl. 12 og 28. juli kl. 13.30. Et vindue til badeværelset var opbrudt, og man stjal ur og sølvtøj.

Fagerparken, Vedbæk

Søndag kl. 13.41 fik politiet en anmeldelse om indbrud på Fagerparken i Vedbæk, som blev begået mellem 14. juli kl. 7 og 28. juli kl. 13.30. En rude i et vindue til et af stedets værelser var knust, og politiet har ikke overblik over stjålne genstande.

Langekærgårdsvej, Birkerød

Mandag kl. 10.20 tikkede en anmeldese om forsøg på indbrud ind hos politiet. Gerningsstedet var Langkærgårdsvej i Birkerød, tidspunktet var mellem 20. juli kl. 8 og 28. juli kl. 12. Man havde forsøgt at knuse en rude med en rist, men man havde ikke lykkedes med at få adgang. I stedet havde man stjålet en græsslåmaskine fra haven.

Vidnæsdal, Holte

Mandag kl. 12.51 kunne politiet notere endnu et indbrud. Det blev begået mellem 26. juli kl. 13 og 28. juli kl. 16 på Vidnæsdal i Holte. En rude var aflistet, og en dør ind til stuen brækket op. Ur og smykker blev stjålet fra stedet.

Stenløkken, Birkerød

Mandag kl. 19.57 kunne politiet notere endnu et indbrud. Denne gang på Stenløkken i Birkerød, tidspunktet var mellem søndag kl. 00 og mandag kl. 19.45. Man havde fået adgang ved at bryde et vindue til badeværelset op, og man stjal smykker, to bærbare computere og ellers har politiet ikke et yderligere overblik over stjålne genstande.

Stenløkken, Birkerød

Mandag kl. 23.07 fik politiet en anmeldelse om et andet indbrud på Stenløkken i Birkerød. Indbruddet var begået mandag mellem kl. 15 og kl. 22.30. Køkkendøren var blevet brudt op, og politiet har ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Byager Vænge, Birkerød

Tirsdag kl. 8.17 blev der indgivet en anmeldelse om indbrud på Byager Vænge i Birkerød begået mandag kl.13-14. En ulåst dør havde givet adgang til stedet, og man stjal parfumer, smykker og ur.

Publiceret 02 August 2019 11:49