Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten: Syv indbrud i Rudersdal det seneste døgn

Nordsjællands Politi melder om indbrud i Birkerød, Holte og Nærum

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Nordsjællands Politi har det seneste døgn fået syv anmeldelser om indbrud i Rudersdal Kommune. Det viser den seneste døgnrapport.

Storevang, Birkerød

Indbruddet blev begået mellem tirsdag kl. 3.49 og kl. 4.20. Man havde benyttet en stige fra et skur til at komme til et vindue på første sal. Politiet har ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Borgm.Schneiders Vej, Holte

Tidsrummet for indbruddet var fredag i sidste uge kl. 12 og onsdag kl. 22.30. Et vindue var brudt op for at få adgang til stedet. Mere kan politiet ikke fortælle.

Rørmosevej, Birkerød

Indbruddet blev begået mellem lørdag i sidste uge kl. 13.30 og onsdag kl. 12.30. Anmelderen kunne ikke oplyse politiet, hvordan man havde fået adgang til stedet, men der var stjålet smykker og kontanter.

Fik du læst:

Langebjerg, Nærum

Indbruddet blev begået i tidsrummet fredag i sidste uge kl. 12 og onsdag kl. 20. Et vindue var knust, og politiet har ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Vagtelvej, Birkerød

Tidsrummet for indbruddet er mandag kl. 9.30 til onsdag kl. 18. Et vindue var brudt op, og politiet ved ikke, hvad der er stjålet.

Kildedalsvej, Birkerød

Kl. 1-2 onsdag blev indbruddet begået. Et vindue var brudt op, og man stjal smykker og lamper.

Gl. Holte Gade, Holte

Tidsrummet for indbruddet er mandag kl. 9 til onsdag kl. 11. Man havde fået adgang til stedet via et vindue, og man stjal smykker.

Publiceret 17 October 2019 13:08