Arkivfoto

Arkivfoto Erwin Wodicka

Politirapporten: Rudersdal hårdt ramt af indbrud i efterårsferien

Nordsjællands Politi rapporterer om 14 indbrud i den seneste døgnrapport

Af
Mikkel Brøgger Petersen

På Nordsjællands Politis døgnrapport kan man læse, at der har været 14 anmeldelser af indbrud. Det er næsten ligeså mange anmeldelser, som hele sidste uge.

Kajerødvej, Birkerød

Indbruddet fandt sted mellem torsdag kl. 17 og fredag kl. 8.30. Man knuste en rude i en kælderdør, men politiet har ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Skovskellet, Holte

Tidsrummet for indbruddet er 7. oktober kl. 9 til fredag 18. oktober kl. 10.30. Politiet har ikke yderligere oplysninger.

Solbakken, Holte

Indbruddet blev begået mellem 12. oktober kl. 11 og fredag 18. oktober kl. 12. En stige blev brugt til at komme op på første sal, hvor man havde opbrudt et vindue. Man stjal smykker.

Søndre Paradisvej, Holte

Tidsrummet for indbruddet var fredag kl. 10.40 til lørdag kl. 12.10. Man kom ind via et vindue til soveværelset. Politiet har ikke yderligere oplysninger om indbruddet.

Frederikslundsvej, Holte

Indbruddet blev begået lørdag kl. 2.20. Først var et badeværelsesvindue uden held forsøgt aflistet, hvorefter man havde knust en rude. Der var dog intet stjålet fra stedet.

Tornevangsvej, Birkerød

Tidsrummet for indbruddet var torsdag kl. 15 til lørdag kl. 17.45. En rude i vinduet til et værelse var knust, og politiet har ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Frederikslundsvej, Holte

Indbruddet blev begået mellem tirsdag kl. 12 og fredag kl. 22. En rude i badeværelsesvinduet i stueetagen var listet af, og politiet har ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Bøgevej, Birkerød

Mellem fredag kl. 15 og søndag kl. 20.20 blev indbruddet begået. Man var kommet ind og ud via en opbrudt hvoeddør, hvor karmen var knust. Politiet har ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Bakkevej, Birkerød

Indbruddet blev begået mellem 12. oktober kl. 9 og søndag 20. oktober kl. 13.14. Man havde fået adgang til stedet via et vindue i badeværelset, som man havde knust. Man stjal smykker.

Ellekrogen, Vedbæk

Indbruddet blev begået søndag kl. 2.57. Et vindue var brudt op, og der er ikke overblik over stjålne genstande.

Vestre Paradisvej, Holte

Tidspunktet for indbruddet var mellem 11. oktober kl. 6 og søndag 20. oktober kl. 2. Indstigning var sket via en terrasse på en altan. Man stjal en taske og en nøglering.

Vejdammen, Holte

Indbruddet fandt sted mellem lørdag kl. 19.30 og søndag kl. 2. Et vindue på en terrasse var opbrudt med et ukendt værktøj. Man stjal kontanter.

Skyttedal, Nærum

Indbruddet blev begået søndag kl. 1. Et vindue var opbrudt med en ukendt genstand. Det blev begået af to-tre mænd, der talte arabisk, og var iført kasketter. De var kørende i en grå, stor og lav BMW ny model.

Storkevænget, Holte

Indbruddet blev begået søndag kl. 00.13. En mand var kommet ind via en have/terrassedør. Signalementet lyder, at han var mørk i huden, iført mørk overdel med hætte samt mørke bukser. En var kørende i en ældre mørk personbil, sedan-model, som var set i nærheden.

Publiceret 21 October 2019 11:45