Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten: I weekenden fik politiet 10 anmeldelser af indbrud

Fire indbrud blev begået i Holte, fire i Birkerød og to i Vedbæk, ifølge Nordsjællands Politis døgnrapport

Af
Mikkel Brøgger Petersen

I Ruderdal Kommune blev der over weekenden anmeldt 10 indbrud. Det viser Nordsjællands Politis seneste døgnrapport.

Fire indbrud blev begået i Holte, fire i Birkerød og to i Vedbæk.

Fredheimvej, Vedbæk

Indbruddet blev begået mellem fredag kl. 9.30 til kl. 18.57. Man var kommet ind via et opbrudt vindue på første sal. Man har dog formentlig ikke været inde i boligen, muligvis fordi beboeren har hund.

Kohavevej, Vedbæk

Tidspunktet for indbruddet er mellem torsdag kl. 15.10 og fredag kl. 6.35. Et vinduesparti blev brudt op, og man stjal hvidevarer.

Vestre Paradisvej, Holte

Indbruddet blev begået mellem torsdag kl. 9 og fredag kl. 9. Et vindue blev brudt op. Hvad der er stjålet, er endnu ikke opgjort.

Tornevangsvej, Birkerød

Indbruddet blev begået fredag mellem kl. 13 og kl. 19.05. Man fik adgang ved at knuse en rude, efter man uden held havde forsøgt at få et vindue brudt op. Man stjal smykker, computer, sko og kontanter.

Skovly Mark, Holte

Tidspunktet for indbruddet var lørdag kl. 17.50 til kl. 22. Et vindue var brudt op, men hjemmets hund skræmte formentlig tyven(e) væk.

Rønnebærvej, Holte

Indbruddet blev begået søndag kl. 12.09. Man kom ind via en kælderdør og stjal sølvtøj.

Rønnebærstien, Birkerød

Indbruddet fandt sted mellem lørdag kl. 18 og søndag kl. 14. Et vindue var brudt op, og der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Elverbo, Holte

Indbruddet blev begået mellem fredag kl. 16 og søndag kl. 16.25. En rude i en dør var aflistet, og man stjal elektronik.

Rønnebærvej, Birkerød

Indbruddet skete mellem torsdag kl. 13 og søndag kl. 13. En rude var aflistet, og politiet har endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Kajerødvej, Birkerød

Indbruddet blev begået mellem lørdag kl. 17 og søndag kl. 11. Et vindue var brudt op, og der er ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Publiceret 04 November 2019 13:00