Flot Vedbæk Havnedag: 100-årig festede igennem

Der var fest, fødselsdag og fadøl i søndagssolen til Vedbæk Havnedag.

Af
Mikkel Svinth Rødgaard

Havnefest Sensommersolen strålede ned på Vedbæk Havn i søndags - måske i anledning af, at det var tid til Vedbæk Havnedag, og at havnen samtidig fejrede sine første 100 år.

Hundredevis af lokale og gæster i sommerhatte, hørskjorter, shorts, bare maver, brede grin og glade hvinende børn gjorde den store dobbeltfejring behørigt festlig, og foruden det velsignede vejr var der fantastisk meget at gøre, se, spise, drikke og nyde på havnen.

De mange børn var for eksempel godt nok selv ude om det, hvis de kedede sig. Pjerrot, børnebrunch, hoppeborg, krabber, kolde sodavand og is og, nå ja, strand og havn, var bare nogle af de mange tilbud til de små.

12 hold i bølgen blå

Med borgmester Jens Ive som særdeles veloplagt kommentator var det traditionsrige Waterrun endnu engang et stort tilløbsstykke.

Nok vandt de toptrænede unge atleter fra Holte Atletik foran de næsten lige så hurtige hold fra Team Nautilus og Team Rosenhuset, men ingen tabte. Vedbæk Vikingerne gange to, Team Larsens Vej, Lokallisten, JK Sikring gange to, Rudersdal Badminton, holddet fra den amerikanske ambassade og Jens Ives egne partifæller fra Venstre kastede sig ihærdigt ud i de våde strabadser.

"De ser ud som om de glider over vandet," lød det begejstret over højttaleren fra Jens Ive om sidstnævnte, inden han tørt fulgte op med:

"De har sikkert et formandsvalg, de skal nå."

Vedbæks vikinger gav sig fuldt ud til årets Water Run. Foto: Mikkel Svinth Rødgaard

Vedbæks vikinger gav sig fuldt ud til årets Water Run. Foto: Mikkel Svinth Rødgaard

Liv og glade dage

Havnen summede i det hele taget af liv. Vandpolo, kajakopvisning, skinnende veteranbiler, lotteri og danseopvisninger kunne man opleve på bare én tur ned gennem havnen, og der skete en masse andet, når man gik den anden vej.

Her kom man for eksempel forbi Vedbæk Havns 100 års fest som blandt andet bød på børnebrunch, 100-års lotteri, en fotoudstilling med indtryk fra 100 år på havnen, stande med nogle af havnens foreninger og samarbejdspartnere, og altså - meget meget mere.

Der var fest på havnen, og man kan godt begynde at glæde sig til næste år. Indtil da kan man se mange flere billeder på rudersdalavis.dk

Publiceret 26 August 2019 14:25