På Naturens Dag på søndag 8. september fejrer Naturskolen Raadvad samtidig 30 års jubilæum med åbne døre for alle. Pressefoto

På Naturens Dag på søndag 8. september fejrer Naturskolen Raadvad samtidig 30 års jubilæum med åbne døre for alle. Pressefoto

Test dine natur-evner og kom tæt på en edderkop

Naturskolen i Raadvad står parat med aktiviteter for børn og voksne på Naturens Dag søndag 8. september

aktiviteter Søndag 8. september kl. 11-14 slår Naturskolen i Raadvad dørene op for at fejre Naturens Dag samt Naturskolens 30 års jubilæum. Her byder man store og små velkommen i det grønne for at mærke naturen med krop og sanser gennem spændende aktiviteter.

"Her får I mulighed for at komme helt tæt på naturen med alle jeres sanser. Kom og test vores sansebane, hvor forældre og bedsteforældre støtter deres børn gennem en sansemæssig udfordring - eller måske det bliver børnene, der støtter de voksne," skriver Gentofte Kommune i en pressemeddelelse.

Lav bål med én tændstik

Man kan desuden prøve kræfter med nogle af de læringsaktiviteter, børn i skole og dagtilbud laver med naturvejlederne på naturskolen.

Lær mere om skovens dyr, kom helt tæt på en edderkop, dyk ned i mikroskopiens verden, og test dine evner som vildmand, og se om du kan tænde et bål med kun én tændstik, lyder tilbuddene blandt andet. Så tag en madkurv under armen, og kom ud og besøg os i det grønne. Naturvejlederne glæder sig til at se jer!

Til børn i tre kommuner

Naturvejlederne på Naturskolerne Rude Skov og Raadvad tilbyder naturfagsundervisning til skoler i Rudersdal, Lyngby-Taarbæk og Gentofte kommuner og naturvejledning til dagtilbud i de tre kommuner.

Naturskolen holder til på adressen Raadvad 50, arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

jesl

Publiceret 07 September 2019 11:45