Steen Baarts er frivillig gruppeleder i

Steen Baarts er frivillig gruppeleder i "Kom Videre Mand". Pr-foto

Hjælp til mændder vil videre i livet

'Kom Videre Mand' er baseret på mandegrupper, hvor man hjælper hinanden

Styrke 'Kom Videre Mand' er et gratis tilbud for mænd, der står overfor en forandring og gerne vil videre. Fællesskabet består af otte mænd, der mødes en gang om ugen i otte uger.

I mandegruppen hjælper mænd hinanden med at styrke deres egne ressourcer og komme gennem livets svære overgange.

Gruppen er for voksne mænd, der gerne vil videre. Deltagerne er måske blevet skilt, har mistet jobbet eller er blevet syg eller stresset, og måske har nogle bare brug for et nyt fællesskab, der er særligt udviklet af mænd og for mænd.

Man kan deltage anonymt i et fortroligt forum med plads til otte deltagere. Tilbuddet består af et otte ugers forløb, der vil styrke evnerne til at tackle svære livssituationer og blive bedre til at styre ens liv i den ønskede retning.

Undervejs handler det om at finde fokus og få overblik, skabe gode relationer og blive bedre til den svære samtale. Der focuseres på at få vækket nogle ressourcer og få mere livskraft og dermed styrke evnen til at tackle svære livssituationer. Det opnås blandt andet med inspiration fra andre mænd.

Forløbet foregår i en gruppe med Steen Baarts som frivillig gruppeleder. Gruppelederne har fået træning i koncept 'Kom Videre Mand', der er udviklet af Frivilligcentre og Selvhjælp i Danmark og gennemført med gode resultater overalt i landet.

De nye starter mandag 16. september kl. 16.30-19.00 og fortsætter så hver mandag.

Interesserede kan læse mere om konceptet på www.komvideremand.dk. Tilmelding hos Frivilligcenter Rudersdal på info@frivilligcentret.dk eller telefon 45890056.

CV

Publiceret 10 September 2019 10:30