Søllerød Inner Wheel Klub har samlet ind til Lukashuset. Privatfoto

Søllerød Inner Wheel Klub har samlet ind til Lukashuset. Privatfoto

Søllerød Inner Wheel støtter Lukashuset

Lukashuset, et hospice for børn og unge, har modtaget en stor donation fra Søllerød Inner Wheel, som har samlet penge ind ved hjælp af salg af perlearmbånd.

I 2018 indstillede Søllerød Inner Wheel klub, at Inner Wheel Danmarks årlige landsindsamling, 2018-2019, skulle dedikeres til Lukashuset, som er et hospice for børn og unge. Det blev startskuddet til, at Søllerød Inner Wheel Klub valgte at gøre en ekstra indsats, for at indsamle penge til projektet. Lukashuset tilbyder en palliativ indsats, dvs. lindring og aflastning, for børn og unge med livstruende sygdom, samt deres familier.

Søllerød Inner Wheel Klub er derfor stolte af at kunne donere et beløb på 115.000 kroner til Lukashuset, som skal tillægges beløbet fra landsindsamlingen. Lukashuset blev dermed modtager af mere end i alt 370.000 kroner.

Lukashuset tilbyder en palliativ indsats, dvs. lindring og aflastning, for børn og unge med livstruende sygdom, samt deres familier. Lukashuset opstod i 2015, først på grundlag af fondsmidler og private donationer. Men fra januar 2019 blev Lukashuset finansieret af statslige og regionale midler. Der vil dog stadig være behov for støtte til, at det tværfaglige personale har mulighed for at gøre noget ekstra for de ramte børn og deres familier. Det er dét de indsamlede midler skal gå til.

Perleambånd for en god sag

Det var kreative kræfter i klubben, som fandt på en særdeles effektiv måde at indsamle penge på. Valget faldt på produktion af perlearmbånd af en type, der er populær blandt mange, og derfor har solgt rigtig godt.

Søllerød Rotary Klub har velvilligt dækket samtlige udgifter til indkøb af perler og produktionsmaterialer. Det betød at salgsprisen på 40 kroner pr. armbånd gik ubeskåret til Lukashuset – hvilket Søllerød Inner Wheel Klub er meget taknemmelig for.

msr

Publiceret 18 October 2019 10:30