Søstrene Sine og Line havde taget deres mor Henny Andersen på 80 år og veninde Christina med til Rudersdal Synger. Pressefoto

Søstrene Sine og Line havde taget deres mor Henny Andersen på 80 år og veninde Christina med til Rudersdal Synger. Pressefoto

Succes: Rudersdal fortsætter med at synge

Sang Stor tilslutning til Rudersdal Synger på Hovedbiblioteket. Den yngste var seks og den ældste 80 år, da hele tres sangglade borgere mødte op til Rudersdal Synger på Hovedbiblioteket Birkerød. Det er så mange, at der er planlagt endnu en omgang af Rudersdal Synger 26. November klokken 19.00.

Det er musikskolen og hovedbiblioteket, der inviterer til en times uformel fællessang på biblioteket. Denne gang blev sangen sikkert akkompagneret af fløjte- og klaver-elever fra musikskolen.

Blandt deltagerne var søstrene Sine og Line, som havde taget deres mor Henny Andersen på 80 år og veninde Christina med. De har sunget altid, fortæller de; både hjemme, til familiefester og på højskolekurser.

"Det er derfor, vi kommer her i aften. Det er en dejlig måde at være sammen på, og så elsker vi at synge," fortæller Sine Holdt Christensen, der selv er 51 år.

På programmet denne tirsdag var de bedste af efterårets sange, et par nyere, mindre kendte sange og evergreens som ”Du kom med alt, hvad der var dig”.

Kapp

Publiceret 08 November 2019 10:30