Birkerød Skole er den eneste folkeskole i landets som er blåstemplet af Apple. Pressefoto

Birkerød Skole er den eneste folkeskole i landets som er blåstemplet af Apple. Pressefoto

Birkerød Skole er æblecertificeret

IT Som den eneste folkeskole i Danmark er Birkerød Skole netop blevet udnævnt som ”Apple Distinguished School.” Det er en titel, der kun gives til særlig innovative skoler, som formår at arbejde med digital læring og den seneste teknologi.

Birkerød Skole indgår dermed i et prominent netværk af 479 skoler fordelt på 34 lande, hvor formålet er at styrke elevernes kreativitet, samarbejde og kritisk tænkning via den seneste teknologi. Ved udnævnelsen træder Birkerød Skole et skridt op ad den digitale stige, som viser, at skolen er et forbillede for nyskabende læring og undervisning.

Torsdag morgen 22. november fik skolen således fornemt besøg fra Apple USA, og skoleleder, Heidi Munch Jacobsen udtalte forud for besøget:

"Vi er stolte over, at vi nu kan bryste os af at være en Apple Distinguished School. Med æren følger der selvfølgelig også et ansvar, hvor vi som skole forpligter os på en række områder til at engagere os, videndele og sparre med andre skoler i det globale netværk. Jeg ser frem til, at hente ny viden hjem og få input til ledelse og praksisnær undervisning."

Publiceret 29 November 2019 10:30