Holtes regerende mestre tager i mod et hold af professionelle scweitzere i Holtehallen tirsdag aften. Pressefoto

Holtes regerende mestre tager i mod et hold af professionelle scweitzere i Holtehallen tirsdag aften. Pressefoto

Holtes volleydamer spiller europæisk

For 3. år træk spiller Holtes Ligadamer internationalt på hjemmebane, når schweiziske VC Kanti Schaffhausen spiller den første kamp af 2 i Europa-Cup’en.

De regerende danske mestre fra Holte skal op mod et professionelt hold, når der tirsdag 3. december kl 18.30 er topvolley i Holtehallen.

For 3. år træk spiller Holtes Ligadamer internationalt på hjemmebane, når schweiziske VC Kanti Schaffhausen spiller den første kamp af to i Europa-Cup’en.

Det professionelle schweiziske hold, er lige nu nr. 4 i den nationale liga. Pudsigt nok er begge hold ubesejret i de seneste 6 kampe, så det bliver to hold med masser af selvtillid, der skal op imod hinanden.

For Holte er det en mulighed for at måle sig på den internationale arena.

"Det handler om at udvikle spillerne og dermed holdet mest muligt, og i den forbindelse er det vigtigt, at måle sig med internationale hold, så vi kan blive presset til det yderste og få flyttet grænsen for vores formåen," udtaler head coach Sven-Erik Lauridsen og fortsætter:

"samtidig er det en mulighed for at være professionel for en kort stund for de danske spillere, der til daglig arbejder og studerer."

Prisen for deltagelsen er omkring 100.000 kr. per runde, der både tæller en ude- og en hjemmekamp, men det er det hele værd udtaler formand Karen Bonnesen:

"Det er hårdt arbejde, men heldigvis har vi nogle gode samarbejdspartnere, der støtter op omkring vores indsats, så ikke kun holdet, men hele klubben, fra de helt små kidsspillere til bedstevolleyspillerne, kan få sig en oplevelse med europæisk topvolley på vores hjemmebane i Holtehallen."

Entreen er allerede betalt af Ligadamernes sponsorer, så vi håber, at få en fyldt Holtehal, og er man forhindret i at være der live, så kan kampen ses på VolleyTV.

Returkampen spilles i Schaffhausen den 18. december.

Europa-Cup: Holte IF – VC Kanti Schaffhausen (SUI)

Tirsdag d. 3. December kl. 18.30

Holtehallen, Kongevejen 464, 2840 Holte

Publiceret 03 December 2019 08:00