rainbow and blue sky, natural phenomenon

rainbow and blue sky, natural phenomenon

Debat om klimapolitik på Duemosegård

debatmøde På torsdag 6. december kl. 19.30-22 debatterer Ross Jackson og Theresa Scavenius på Duemosegaard i Birkerød, hvordan regional udvikling kan fremmes gennem klimapolitik. De vil beskrive, hvordan decentrale og lokale løsninger kan føre til mere grøn energi.

Ross Jackson er PhD, har mange års erfaring fra NGO-verdenen, han er formand for foreningen Gaia Trust og forfatter til bogen 'Occupy World Street: vejen til en værdig fremtid'. Han er bl.a. medstifter af IT-firmaet SimCorp, og så er han tidligere hovedaktionær i Urtekram.

I debatten vil han pege på, hvordan et sammenfald mellem teknologisk udvikling og et skift i vores verdensbillede viser i retning af et mere decentraliseret og mere værdibaseret samfund.

Theresa Scavenius er folketingskandidat for Alternativet i Nordsjælland, og så er hun forsker i klimapolitik og demokrati.

Det er gratis at deltage i arrangementet, hvor man både kan lytte og give sit besyv med. Tilmelding med mail til johanfode@gmail.com med navn og antal pladser.

jesl

Publiceret 04 December 2018 10:30