Julie Berthelsen er klar til at give koncert i Birkerød. Pressefoto

Julie Berthelsen er klar til at give koncert i Birkerød. Pressefoto

Julie Berthelsen kommer på besøg på Mantzius

Julie Berthelsen fra Dansk Melodi Grand Prix er klar til en omgang MantziusLive

Julie Berthelsen tog Danmark med storm til årets Melodi Grand Prix som en del af Julie & Nina. De to leverede tv-seernes favoritsang "League of Light". Hun har en 15 år lang karriere bag sig, og hun er nu klar til at fejre sit jubilæum med en koncert på MantztiusLive i Birkerød 21. marts med musik fra de 15 år.

"Det bliver et vidunderligt og følsomt musikalsk tilbageblik på en tid, der både var overvældende og fantastisk, og som derfor bærer mange minder og fortællinger med sig. Se frem til "Every Little Part Of Me", "Completely Fallen" samt helt nye sange fra Julies kommende album," skriver MantztiusLive i en pressemeddelelse.

"Jeg vil bare så gerne fejre mit jubilæum, og én ting er naturligvis at udkomme med noget nyt, men jeg vil også gerne synge det gamle album for mit publikum, som i den grad husker mig fra dengang. Jeg ser frem til at fortælle om en tid fra en personlig synsvinkel og synge de sange, som mange nok vil kunne huske, men heller ikke har hørt længe. Jeg vil gerne dele mit jubilæum med mit publikum," siger Julie.

Læs mere om koncerten på MantziusLive.dk.

Publiceret 19 March 2019 14:00