Birkerød Ro- og Kajakklub er klar til at tage imod dig som nyt medlem, hvis du vil prøve kræfter med sporten.

Birkerød Ro- og Kajakklub er klar til at tage imod dig som nyt medlem, hvis du vil prøve kræfter med sporten.

Lokal roklub er klar til en ny sæson

Birkerød Ro- og Kajakklub starter snart sæsonen

Hvis en kombination af motion, naturoplevelser og socialt samvær er sagen, så kan et medlemskab af Birkerød Ro-og Kajakklub måske være det rigtige. Det vurderer formanden for Birkerød Ro- og Kajakklub, Carsten Nilaus Pedersen.

"Birkerød Ro- og Kajakklub ligger ved Furesøen i Bistrup. Vi ror på Furesøen og tilstødende søer. Hvis der ikke er is på vandet, kan man i princippet ro hele året, men højsæsonen ligger fra april til oktober," siger formanden Carsten Nilaus Pedersen i en pressemeddelelse.

Medlemstallet har været støt stigende de seneste år, men der er stadigvæk plads til nye medlemmer. Der er mulighed for at ro både morgen, eftermiddag og aften og i weekenden, og klubbens seniorroere mødes onsdag og torsdag formiddag. Romaskinerne i klubhuset bliver flittigt brugt. Klubben råder over lette outriggere, stabile inriggere, kajakker og en Coastal båd.

Prøv roning

Hvis du har lyst til at prøve roning, så kan du starte med at deltage i klubbens inrigger-roskole, der finder sted i 27. og 28. april. Her får deltagerne under trygge forhold og under ledelse af erfarne instruktører, en oplæring i roteknikkerne, i behandlingen af materiellet og i sikkerhed.

Publiceret 21 March 2019 10:00