Nærum-virksomheden Ipvision har fået ny direktør for en nyoprettet enhed i form af Lars Røjgaard Andersen. Pressefoto

Nærum-virksomheden Ipvision har fået ny direktør for en nyoprettet enhed i form af Lars Røjgaard Andersen. Pressefoto

Lars Røjgaard Andersen ny direktør hos Ipvision

Lars Røjgaard Andersen er ansat som ny direktør hos Nærum-virksomheden Ipvision

Nærum-virksomheden Ipvision har pr. 1. juni ansat Lars Røjgaard Andersen som direktør for den nyoprettede enhed 'private/public enterprise & partners', der skal styrke samhandlen med eksisterende og nye partnere og styrke Ipvisions position på large-enterprise-markedet. Han bliver dermed ansvarlig for large-enterprise-kundesegmentet og partner-programmet i Ipvision, skriver Invision i en pressemeddelelse.

Lars Røjgaard Andersen kommer fra en stilling som lande-manager for Mitel Danmark og har tidligere haft ledende positioner i Aastra og Ericsson. Han har mere end 25 års erfaring fra it- og telebranchen med kompetencer inden for forretningsudvikling, distribution og direkte salg til large-enterprise-segmentet.

Ipvision a/s er i markedet for telefoni- og netværksløsninger til erhvervslivet og betjener mere end 2.500 virksomheder. Satsningen er en del af Ipvisions strategi om bl.a. at blive Danmarks største og mest kompetente udbyder af telefoni- og collaboration-løsninger baseret på Mitel/Telepo’s platform, fremgår det af pressemeddelelsen.

jesl

Publiceret 22 June 2019 09:00