Birkerød Torvedage går på sommerferie med fuld musik

Lørdag 29. juni afholder Birkerød Torveforening den sidste udgave af torvedagene inden sommerferien. Det markeres med livemusik i Hovedgaden

Birkerød Torveforening holder - ligesom mange af byens butikker - sommerferie i juli. Derfor er der lørdag 29. juni lagt op til en festlig afslutning på forårssæsonen fra kl. 11.00, når bandet 'Little Jump' spiller til den sidste udgave af Birkerød Torvedage inden sommerferien.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Selvom vejret ikke har været helt så lokkende som sidste år, synes jeg at vi kan se tilbage på en meget vellykket forårssæson," siger Kirsten Broager fra Torveforeningen.

"Vi har kunnet præsentere adskillige nye ansigter på markedet, og heldigvis også flere af de populære stadeholdere fra sidste år. Det har været en rigtig god sæson for vores indiske køkken i pavillonen, der med deres lækre mad og populære priser har kunnet melde udsolgt hver lørdag. Og vi har haft nogle arrangementer, der har trukket mange mennesker til bymidten."

"Når vi siger farvel for denne gang med Little Jump, er der dømt energi og spilleglæde i bymidten. Bandet giver den med en skønsom blanding af gamle og nye numre inden for stilarterne Boogie Woogie, Rock'n Roll, Jump, Jive, Mambo og Swing Jazz. Inspirationen kommer fra navne som bl.a. Fats Domino, Louis Prima, Cab Calloway og Ray Charles. ”

Torvedagene vender tilbage lørdag 10. august sammen med Handelsstandsforeningens morgenbord.

Herefter vil der igen være spændende stader og god underholdning hver lørdag frem til 5. oktober, hvor efterårssæsonen afsluttes samtidig med, at Kræftens Bekæmpelse afholder deres traditionsrige Lyserøde Lørdag.

Publiceret 25 June 2019 10:00