Søndag i cirkus: Bubber i manegen med sin egen forestilling, når Cirkus Arena kommer til Birkerød

Resultatet af det kan man se, når Cirkus Arena besøger Birkerød søndag 21. juli. Senere på sommeren vender Cirkus Arena også tilbage til Vedbæk

Bubber er årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes, hører til i et rigtigt cirkus.Resultatet kommer til live i manegen søndag 21. juli kl. 14 i det rød gule cirkustelt ved Byagervej i Birkerød.

Cirkusverdenen er ikke uvant for Bubber. I 1990'erne var han konferencier i Cirkus Arena syv år i træk, og i 2019 er han endelig tilbage - oven i købet med sin egen cirkusforestilling.

"Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. Med 'Cirkus ifølge Bubber' har jeg sammen med familien Berdino samlet alt det, jeg synes hører til i en rigtig cirkusforestilling. Alle de artister I vil møde har en drøm og et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag," fortæller Bubber i en pressemeddelelse fra Cirkus Arena.

Cirkus er poetisk

"For mig har cirkus altid været poetisk. Det der fascinerer mig mest ved cirkus, er hele magien omkring det. At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut. Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften," fortsætter han.

Mange af de børn, der oplevede Bubber i 90'erne, har selv stiftet familie, og nu er muligheden for at give cirkusmagien videre til deres egne børn kommet.

Bubber er som en del af cirkusfamilien. For 20 år siden tilbragte han og familien Berdino syv somre sammen på turné, så at Bubber nu er tilbage giver en følelse af, at hele familien er samlet igen, skriver Cirkus Arena i pressemeddelelsen.

"Jeg er utrolig glad for at have Bubber med på holdet igen, og for de mange talentfulde artister, vi har samlet. Det er fantastisk at opleve, når både børn, voksne og ældre samles om vores forestilling og får en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter," udtaler cirkusdirektør Benny Berdino i pressemeddelelsen.

Se Bubbers favoritter

Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter.

Med Bubbers fortælling i spidsen møder publikum bl.a. de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften.

Bubber får også besøg af cirkusprinsessen og hendes smukke brune araberhingste, samt de frygtløse motorcykelkørere fra Diorios, som i 2019 er tilbage i manegen.

jesl

Vind billetter

Rudersdal Avis kan i samarbejde med Cirkus Arena udlodde 2x2 billetter til forestillingen 21. juli i Birkerød

  • For at deltage skal du svare på følgende spørgsmål:
  • Hvem er årets konferencier i Cirkus Arena?
  • Send dit svar til konkurrence@rudersdalavis.dk senest 10. juli 2019.
  • Vinderne får direkte besked.

Publiceret 15 July 2019 13:30