Vil man gerne kunne tale og forstå på ferien, har LOF-Skolen mange sprogkurser på programmet. Pressefoto

Vil man gerne kunne tale og forstå på ferien, har LOF-Skolen mange sprogkurser på programmet. Pressefoto

Rudersdal får endnu bedre mulighed for at tale flere sprog

LOF-Skolen tilbyder 33 sprogkurser i den kommende sæson takket være et samarbejde med Studieskolen

aftenskole Vil man gerne have styr på det franske, spanske, italienske eller tyske til næste års sommerferie, så er der masser af muligheder for det på LOF-Skolen, der har udvidet deres sprogprogram i Rudersdal Kommune.

Et nye samarbejde med Studieskolen i København er en af grundene til, at sprogkurserne er populære.

"Studieskolens dygtige og professionelle undervisere skaber et læringsrum, hvor man bliver mødt, hvor man er niveaumæssigt og kommer i dybden med sproget," siger leder af LOF-Skolen Peter Hollbaum-Hansen i en pressemeddelelse.

I skrivende stund har LOF-Skolen 33 tilmeldingsklare sprogkurser i den kommende sæson og der kommer løbende flere til.

Introduktion 29. august

29. august holder de introduktion til sprogundervisning, hvor man kan komme forbi til inspirationsforedrag om spansk, italiensk og fransk samt mulighed for en snak med underviserne og en sprogkonsulent fra Studieskolen.

Sprog er ikke det eneste, man kan udvide sin horisont med i LOF-Skolens program. Der skal være et kursus for alle.

"Vi tror på, at en af styrkerne ved aftenskolen er dét, at man gør noget sammen. Om det så er yoga eller sprog, man fordyber sig i, er for så vidt lige meget. Så længe man gør det sammen med andre," forklarer Peter Hollbaum-Hansen i pressemeddelelsen.

Derfor har LOF-Skolen også såkaldte hensyntagende hold, der giver mulighed for at træne med på små hold, hvor der er plads til individuel vejledning fra underviseren, og hvor der tages hensyn til eventuelle udfordringer. Således er der hold for dig, der vil forebygge knogleskørhed, er hjertepatient eller er ramt af kræft.

Ikke husstandsomdelt

Tidligere har borgerne i Rudersdal Kommune kunnet bladre rundt i LOF-Skolens program, da det kom ind ad brevsprækken i en trykt version. Men det er ikke tilfældet i år.

"Vi har valgt ikke at hustandsomdele vores program i år, da det er en udgift, som ikke kan undgå at gå ud over prisen på kurserne. Vi vil gerne holde priserne nede, hvor de fleste kan være med, og vi tror på, at vi kan nå ud til borgerne i Rudersdal Kommune ad andre veje - for eksempel på Facebook og i avisen," udtaler Peter Hollbaum-Hansen.

jesl

Publiceret 05 August 2019 11:13