22. oktober giver Christina Aastrand og Per Salo i Birkerød Kammermusikforening. Foto: Pernille Borenhoff

22. oktober giver Christina Aastrand og Per Salo i Birkerød Kammermusikforening. Foto: Pernille Borenhoff

Otte flotte koncerter i Birkerød

BIKAM er klar med sæsonens program, der byder på blandt andet Den Danske Strygekvartet, Christina Aastrand og Andreas Brantelid. 23. september spiller Heschelkvartetten

Af
Pernille Borenhoff

"Kulturen har ikke mange venner, når det kommer til politisk prioritering. Den indgår i bedste fald som en arena for værdipolitik: det folkelige mod det elitære. Dette er synd og skam, for kulturen er det, som binder os sammen på tværs af genrer, alder, sociale og politiske skel."

Således skriver Birkerød Kammermusikforening - BIKAM - i deres program, der netop er kommet på gaden.

Derfor er der grund til at glæde sig over, at det er lykkedes for foreningen, at sammensætte et program, der byder på koncerter med nogle af landets fremmeste musikere. Samt enkelt udenlandske, blandt andet Heschelkvartetten, der giver koncert er den 24. september kl. 19.30. På repertoiret er Ravel, en ny strygekvartet af Thomas Agerfeldt Olesen og Beethoven.

I alt er der otte koncerter i sæsonen, hvor man kan lytte til blandt andre Christina Aastrand og Per Salo, Concerto Copenhagen, Andreas Brantelid og Den Danske Strygekvartet.

Alle kan blive medlem af Birkerød Kammermusikforening og et medlemskab koster 650 kroner. 550 kroner for pensionister. Medlemskab for unge op til 26 år koster 200 kroner. Børn og unge under 18 år har gratis adgang. Billetter i løssalg koster 150 kroner.

Koncerterne finder sted i Mantziusgården i Birkerød.

Se yderligere på www.birkam.dk

Publiceret 20 September 2019 08:00