Det ligner da meget godt - i hvert fald tøjet.

Det ligner da meget godt - i hvert fald tøjet.

Light my fire

The Doors Tribute Band spiller fredag aften 27. september i Mantzium

Af
Pernille Borenhoff

Var du en af de mange, der i 60'erne sang med på The End, Riders in the Storm og Light my Fire? Og græd du, da Jim Morrison døde 3. juli 1971 blot 27 år gammel?

Trist var det - men bandets sange lever videre, og 27. september bliver der på Mantzius lejlighed til et genhør, når "Verdens bedste The Doors Tribute Band" besøger Birkerød, der er en af blot fire danske byer, der får besøg af det britiske band.

The Doors tribute band er kendt for at levere en liveoplevelse af en helt særlig, autentisk kaliber. Doug Cameroun, der var assisterende road manager for The Doors i årene '68/69, har udtalt, at The Doors Alive sommetider lyder mere som The Doors end The Doors selv.

”The Doors Alive er i vores øjne den perfekte koncertstart på efterårssæsonen, fordi det ikke kun er en koncert – det er hele pakken, der bringer rockhistorie, følelser, dedikation og ikke mindst overlegen teknisk kunnen og showmanship sammen på scenen. Det er på den måde et smukt eksempel på, hvad vi som kulturhus gerne vil give vores publikum: direkte adgang til både historiens og fremtidens store performere,” siger Mads Riishede, kunstnerisk leder af MantziusLive.

  • Hvem: The Doors Alive (UK)
  • Hvornår: 27. september kl. 20
  • Hvor: Mantzius

Publiceret 27 September 2019 11:45