Grøn er håbets farve og Lars Hjortshøj må se en positiv vej ud med sin plan B.

Grøn er håbets farve og Lars Hjortshøj må se en positiv vej ud med sin plan B.

Lars Hjortshøj og Plan B

2. oktober lægger bliver der noget at grine af i MantziusLive

Komiker Lars Hjortshøj er tilbage med et længe ventet one-man show og besøger MantziusLive i Birkerød i starten af sin Danmarksturné. Nemlig 2. oktober kl. 20.

"Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet," lyder det fra Lars selv om det nye show med titlen ”Plan B”.

Det var meningen, Lars Hjortshøjs nye show skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Så Lars kastede sig i stedet over "Plan B"! For hvem kan løse verdens problemer, hvis man ikke engang kan træffe de rigtige beslutninger selv? Og helt ærligt, er der noget mere besværligt her i livet end at træffe valg? Det skulle da lige være at stoppe klimaforandringerne eller folde et stræklagen.

Siden sidst har Lars rundet de 50, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn og natklub - og er helt klar til et storbyliv i sus og dus. Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra! Hvis ikke det lykkes, så har Lars Plan B klar...

Læs mere på MantziusLive.dk.

Lars Hjortshøj – “Plan B”: 2. oktober kl. 20. Entré.

Publiceret 30 September 2019 10:30