Horizons, Mette Brinch

Horizons, Mette Brinch

Magarinen holder åbent værksted

10 kunstnere står klar til at vise publikum deres værker

Kunstværkstedet Margarinen har efterhånden en mangeårig tradition for at åbne dørene for offentligheden den sidste weekend i oktober. Så den 26. og 27. oktober fra klokken 11-16 går det atter løs, og alle er velkomne.

I værkstedet arbejder 10 kunstnere seriøst med maleri, keramik, skulptur og grafik og i årets løb præsenteres værkerne typisk ved arrangementer ude af huset i diverse kunstforeninger eller på udstillingssteder.

Til Åbent Værksted vil kunstnerne vise deres seneste arbejder frem, fortælle om deres kunst og byde på en forfriskning og snacks. Erfaringsmæssigt er der meget stor interesse for arrangementet, hvor der også blandt gæsterne hvert år trækkes lod om et gavekort på kr. 1000,- til indkøb af kunst på Margarinen.

Kunstnerne, hvis værker du kan opleve til Åbent Værksted, er Jette Berg, Carla Salguerio Westphal, Lene Karberg, Jens Nomand Nielsen, Stig Valeur Andersen, Bjørn Qvale, Krista Werdelin, Mette Brinch, Mikala Varming og Bente R. Andersen.

På Margarinens hjemmeside www.margarinen.dk er der oplysninger om den enkelte kunstner.

Margarinen var i gamle dage en margarinefabrik. Da produktionen stoppede, blev en del af det gamle produktionslokale omdannet til et kunstværksted.

Margarinen ligger på Wesselsmindevej 4 i Nærum, lige op ad Jægersborg Hegn. Der er god parkering og gratis entre.

Publiceret 26 October 2019 10:30