Louise Halkier vil gerne give sine børn gode værdier med i livet. Det er baggrunden for den fjerde udgave af hendes velgørenhedsarrangement på fredag i Søllerød Kirke. Arkivfoto: Anne Dahl Kristensen

Louise Halkier vil gerne give sine børn gode værdier med i livet. Det er baggrunden for den fjerde udgave af hendes velgørenhedsarrangement på fredag i Søllerød Kirke. Arkivfoto: Anne Dahl Kristensen

Fest til fordel for familier der ikke har råd til jul

Tag penge og gammelt legetøj med til en strålende velgørenhedsfest i Søllerød på lørdag.

Af
Mikkel Svinth Rødgaard

Velgørenhed Louise Halkier er igen arrangør og primus motor på et velgørenhedsarrangement, som på én gang er ved at blive en vaskeægte lokal juletradition og vokser år for år. På lørdag fra klokken 12-15 danner Søllerød Kirkes sognegård rammen for endnu en storartet fest, hvor overskuddet går ubeskåret til Frelsens Hær, og hvor gæsterne opfordres til at tage gammelt legetøj med, som kan blive fordelt til andre kirker, hvor der er flere ubemidlede familier med børn, som vil blive glad for gaverne.

Det hele tog sit udspring for fire år siden, hvor Louise Halkiers tre-årige datter ikke rigtig kunne finde på noget at ønske sig i julegave. Og det hun fik, blev hun egentlig ikke særlig glad for.

"Der tog vi en lang snak, hvor jeg fortalte hende, at der er rigtig mange, som ikke er lige så priviligerede, som hende. Der er mange i vores situation, som bor her, og derfor fik jeg ideen til arrangementet, og det budskab er stadig rigtig vigtigt - altså at være opmærksomme på de børn, som ikke har så meget," siger Louise Halkier og fortsætter:

"For et barn, som ikke er vant til at få gaver, så betyder en "action man", som kun har været brugt ti gange rigtig meget," siger hun, som håber at se rigtig mange på lørdag.

Louise Halkier har nemlig arbejdet hårdt på dagen i et halvt år, og det er da også et bugnende program, som de forhåbentligt rigtig mange gæster får lov at opleve i Søllerød Sognegård. Foruden julejazz, ballondyr, helstegt pattegris, gløgg og meget andet vil man også kunne vinde fornemme præmier.

Fakta

Velgørenhed Søllerød Kirke 23. november

  • 12 - 12.30 - velkomst samt oplæsning af juleevangeliet af en af Søllerød Kirkes præster
  • 12.30 - 13.30 - Grove / Langkilde Jazzband spiller den dejligste julemusik
  • 13.30 - 14 - Silja Okking kendt fra Ramasjang kommer og synger og underholder
  • 14.15 - 15 - Der bliver udtrukket lodder i jule lotteriet samt afholdt juleauktion ved Dan Rachlin

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til Frelsens Hær

Publiceret 20 November 2019 08:00